Amsterdamse Juffers Vervolgstap!

Is er nog leven voor ons Amsterdamse Juffers,na een poging mee te doen aan Gemeenteraadsverkiezingen? Ja, natuurlijk! Het kost anders tijd, het gaat wat moeilijker, je moet dan als groep meer brieven schrijven. Maar verder gaat het leven gewoon door; Ons inzetten voor kunst, cultuur, verkeer en een mooie stad. Wij gaan dit stadsbestuur controleren op hun verkiezingsbeloften en wat ze er van waar maken!


Mei 2018:
Het is gelukt, na al ons geduw, een petitie gestart, brieven aan de politiek e.a. gestuurd in diverse Gemeentes is het Klein kalfje weer open en is er weer een Koffiestop en Plasstop plek!!! Dank voor alle ondersteuners!!

April 2018:
Beste wandelaars, fietsers, renners, watersporters, dames (en heren) die een plasstop belangrijk vinden: het kleine Kalfje aan de Amstel is dicht… en zonder geduw van Amsterdammers gaat het niet zomaar open; er is nu een petitie aangemaakt; wij, Amsterdammers, hopen dat u deze wilt tekenen en delen:
Kalfje moet open!! Vul de petitie in
https://kleinkalfjeopenpetities.nl

One thought on “Amsterdamse Juffers Vervolgstap!”

  1. Geweldig; we hebben meegeholpen dat met spoed het Kleine kalfje aan de Amstel weer open is; goed voor alle recreanten en dames(en heren) die even ene “pit”stop nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *